Draw it

Iedereen kan tekenen!


In dit atelier ga je op zoek naar jouw tekentalent. Via een speelse intro ontdek je dat je veel meer kan tekenen dan jij vermoedt. Je leert kijken en zoeken naar een gebalanceerde compositie. Daarna experimenteer je met ondergronden en verschillende tekenmaterialen. Je werkt rond tekst, waarneming en eigen ideeën. Ik toon je de technieken die je nodig hebt en geef je mijn eigen tekengeheimen mee, zodat je zelf een schets kan omvormen tot een echt kunstwerk. Je gaat naar huis met veel probeersels en héél veel goesting om thuis verder creatief aan de slag te
gaan. Dit atelier wordt georganiseerd voor maximum 12 personen en duurt ongeveer drie uur.

 

Prijs: € 37

Sculpt it

Elk materiaal heeft een beeldhouwwerk in zich. Aan jou om het eruit te halen!


In dit atelier starten we eenvoudig met klei. Maar beeldhouwkunst is zo veel meer dan boetseren! Na deze eerste kennismaking verleg je dan ook je grenzen door met alternatieve materialen zoals papier, ijzerdraad, gips en hout te experimenteren. Jouw zoektocht naar vorm en compositie staat centraal. Ik gids je feilloos door de verschillende materialen en verklap je mijn beeldhouwgeheimen. Zo kan jij je eigen creatie ontwerpen én realiseren. Je gaat naar huis met veel probeersels en héél veel goesting om thuis verder creatief aan de slag te gaan. Dit atelier wordt georganiseerd voor maximum 12 personen en duurt ongeveer drie uur.

 

Prijs: € 37
 

Print it

If you can think it, you can print it!


Tijdens dit atelier verkennen we de wereld van de druktechnieken. Ik leg je enkele eenvoudige technieken uit die al eeuwen oud zijn. Ondanks deze duik in de geschiedenis gaan de uren razendsnel vooruit, want we zien alle gangbare druktechnieken. Je bestudeert een bepaalde techniek en gaat dan zelf aan de slag met een concrete opdracht, zodat je de techniek kan inoefenen. Vlakdruk, doordruk, hoogdruk en diepdruk zullen voor jou geen geheimen meer hebben. Je gaat naar huis met veel probeersels en héél veel goesting om thuis verder creatief aan de slag te gaan. Dit atelier wordt georganiseerd voor maximum 12 personen en duurt ongeveer drie uur.

Prijs: € 37

Aanbod Ateliers

Kids

Een creatief atelier, feestje, of kamp op kindermaat voor stilzitters en wiebelkonten, voor experimentele prutsers  en pietjes precies voor kinderen die goed weten wat ze willen en voor die dat het hierdoor leren ontdekken.

 

De basisateliers van ignore the mess; draw it, print it en sculpt it zorgen voor impulsen om hun fantasie in gang te zetten, technieken om die vorm te geven en ruimte om buiten de lijntjes te kleuren.

Formules

KidKamp

éénmalige les 

draw it / print it / sculpt it € 37 

Duo-atelier

éénmalige les  VOLWASSENE + KIND

draw it / print it / sculpt it € 87 

KidKamp Vacay

drie voormiddagen tijdens schoolvakanties

9u30 t.e.m. 12u00 

komen werken in het atelier

1e dag draw, 2e dag print, 3e sculpt

1 les € 37

2 lessen € 57

3 lessen € 77
 

KidKamp Monthly

woensdag nm 14u-16u30 of zondag vm 10u-12u30 

kleine groep, max 12 deelnemers

print it, draw it, sculpt it per maand

vaste opdracht en mogelijkheid tot eigen project

Kids Party

2,5 uur 

keuze uit print it, draw it, sculpt it

max 10 kinderen 

Basis € 200

+ cake & drankje = € 250

**Alle workshops worden coronaproof georganiseerd!
Specifieke vragen? Mail naar info@ignoretemess.be

   © 2020 Created by Kantoor Kontent