Aanbod Ateliers

Adults

Een avond offline ontspannen, je creativiteit (her)ontdekken, zoeken, experimenteren en genieten. Hier leer je loskoppelen van een resultaat en ga je op in het proces.  Tijdens de ateliers draw it, print it, sculpt it en taste it geef ik jou creatieve impulsen, basis technieken en vooral veel ruimte om buiten de lijntjes te kleuren.

creatieve ateliers

Draw it

Iedereen kan tekenen!


In dit atelier ga je op zoek naar jouw tekentalent. Via een speelse intro ontdek je dat je veel meer kan tekenen dan jij vermoedt. Je leert kijken en zoeken naar een gebalanceerde compositie. Daarna experimenteer je met ondergronden en verschillende tekenmaterialen. Je werkt rond tekst, waarneming en eigen ideeën. Ik toon je de technieken die je nodig hebt en geef je mijn eigen tekengeheimen mee, zodat je zelf een schets kan omvormen tot een echt kunstwerk. Je gaat naar huis met veel probeersels en héél veel goesting om thuis verder creatief aan de slag te
gaan. Dit atelier wordt georganiseerd voor maximum 12 personen en duurt ongeveer drie uur.

 

Prijs: € 47

Sculp it

Shape your ideas!


Elk materiaal heeft een beeldhouwwerk in zich. aan jou om het eruit te halen. In dit atelier starten we eenvoudig met klei. Maar beeldhouwkunst is zo veel meer dan boetseren! Na deze eerste kennismaking verleg je dan ook je grenzen door met alternatieve materialen zoals papier, ijzerdraad, gips en hout te experimenteren. Jouw zoektocht naar vorm en compositie staat centraal. Ik gids je feilloos door de verschillende materialen en verklap je mijn beeldhouwgeheimen. Zo kan jij je eigen creatie ontwerpen én realiseren. Je gaat naar huis met veel probeersels en héél veel goesting om thuis verder creatief aan de slag te gaan. Dit atelier wordt georganiseerd voor maximum 12 personen en duurt ongeveer drie uur.

Prijs: € 57

Print it

If you can think it, you can print it!


Tijdens dit atelier verkennen we de wereld van de druktechnieken. Ik leg je enkele eenvoudige technieken uit die al eeuwen oud zijn. Ondanks deze duik in de geschiedenis gaan de uren razendsnel vooruit, want we zien alle gangbare druktechnieken. Je bestudeert een bepaalde techniek en gaat dan zelf aan de slag met een concrete opdracht, zodat je de techniek kan inoefenen. Vlakdruk, doordruk, hoogdruk en diepdruk zullen voor jou geen geheimen meer hebben. Je gaat naar huis met veel probeersels en héél veel goesting om thuis verder creatief aan de slag te gaan. Dit atelier wordt georganiseerd voor maximum 12 personen en duurt ongeveer drie uur.

Prijs: € 57

Taste it

Enjoying art one sip at a time …


Tijdens dit atelier combineren we feilloos mijn twee passies: creatief zijn en lekkere wijn degusteren. Alles is kunst en kunst is alles. Dit atelier laat jou volledig vrij in je creativiteit. Je kan kiezen om rond tekenen te werken, maar je kan ook volledig voor beeldhouwen of voor een drukopdracht gaan. Ik begeleid je met alle liefde door je eigen creatieve proces naar een resultaat om fier op te zijn. Terwijl ik jou meeneem in mijn creatieve wereld laat mijn lief en wijnkenner Harald je drie verschillende wijnen ruiken, beschrijven en proeven. Hij is de man van de druiven, smaken, geuren en regio’s en kan niet wachten om zijn kennis met jou te delen. Dit atelier wordt georganiseerd voor maximum 12 personen en duurt ongeveer drie uur.

Prijs: € 67

Formules

Basisles

éénmalige les 

draw it € 47 / sculpt it € 57 / print it € 57/ taste it € 67 

Adult Party

3 uur 

Max. 10 personen 

draw it € 370 / sculpt It € 470 / print It € 470 

 

inclusief twee glazen wijn en hapjes 

 

MAXI PARTY: Meer mensen? Meer eten en drank? Prijs overeen te komen. 

MINI PARTY: Minder mensen? mail me.

 

New kid on the block

kennismakingsateliers

print&pour — draw&drink — sip&sculpt

Een gezellige en ongedwongen avond. Kom op een laagdrempelige manier kennismaken met het atelier en een basistechniek. 

Dit is een open atelier, het mag allemaal wat losser. Er is minder focus op lesgeven en techniek, meer op connectie, contact en inspiratie.

 

Twee glazen wijn én twee uur werken in mijn atelier aan een basisopdracht. 

 


 

Privé atelier / bubbelformule

Reserveer het atelier voor jouw bubbel. Kom met 5 tot 10 personen en kies zelf welke basisworkshop je krijgt; draw it, print it, sculpt it of taste it. Professionele begeleiding, twee glazen wijn en hapjes.

BUBBELKORTING: 

voor 5 personen -€5pp

voor 10 personen -€10pp 

*All workshops can be given in English, no extra charge but you have to put up with my American accent. #notsorry

**Alle workshops worden coronaproof georganiseerd!
​Specifieke vragen? Mail naar info@ignoretemess.be

tasteittopview.JPG